Selahattin Adıgüzeller

[email protected]

19 milyon doları reddeden babayiğit!

12 Ağustos 2024 Pazartesi, 09:06

Messenger üzerinden üşenmemiş öyle acıklı bir mektup yazmış ki, okurken gözlerim yaşardı!

Kim mi?

Royal Bank Of Kanada'nın CEO'su!

Çoğunlukla İtalya ve ABD'de otomobil ihracatı ve Kanada'da iş danışmanlığını yapan milyarder Tony Adıgüzeller adlı bir milyarder akrabam varmış meğer benim!

Şu şansa bakar mısınız?

Kader sonunda garip yazarınızın da güldü yüzüne! Medya patronluğuna terfi edeceğim yaşasın!

Canım Tony amcam benim, geç buldum ama çabuk kaybettim!

Çünkü 2020 yılında Kuzey İtalya'nın Bergamo kentinde koronadan hayatını kaybetmiş! (O kadar zenginliğine güvenme, ol aşılarını dedim, dinletemedim!)

Öleceği içine doğmuş olacak ki, beş yıl öncesinden Royal Bank Of Kanada şubesinde bir sabit mevduat hesabı açarak, 19 milyon 500 bin ABD dolarcık yatırmış!

Anında TL'ye çevirdim, gözlerim eski Hazine bakanı gibi ışıldayıverdi!

İşte o bankanın CEO'su By David Mckay, mektubunda, bu ayrıntıları verdikten sonra esas konuya geçmiş...

Bir bölümünü kendisine vermeyi kabul etmem karşılığında, beni yasal varisi yapıp hesaptaki dolarları hesabıma göndermeyi teklif ediyordu.

Teklifini de özellikle gizli tutmamı, kendisine cevabımı da Facebook'dan değil de mektubun sonunda yazdığı e-posta üzerinden vermemi istemiş, kurnaz!

Kendi messengerden gönderiyor cevabı niye e-postadan istiyor?

Bu çelişkiden huylandım ister istemez...

Google'a girip, By David Mckay kimdir, var mıdır böyle bir kişi diye araştırdım...

Gerçekten de Royal Bank Of Kanada bankasının başında aynı isimli bir CEO varmış ama bana Messenger'den mektubu gönderen onun ismini kullanan uluslararası dolandırıcı tabii...

Bu taktikle, bedava peynirin yalnız fare kapanında olabileceği gerçeğini unutup dolar hayali kuran epeyce vatandaşın canını yakmışlar!

Ben de 19 milyon 500 bin ABD dolarının cazibesine kapılıp, dediği e-postaya cevap verseydim muhtemelen o kurbanların arasında olabilirdim!

Payıma düşen mirası, Tony amcamın ruhuna lokma dağıtmaları şartıyla Kanadalı fakirlere bağışladığımı bildirdim By David'e ama hala dönmedi teşekkür için...

Alacağı olsun, hayırsız!

OLİMPİYATTAN NEDEN ALTINSIZ DÖNDÜK?

Paris 2024 Olimpiyatlarından tek altın madalya kazanamadan dönmüşüz!

Sadece 3 gümüş, 5 bronz kazanmış sporcularımız...

40 yıl sonra yaşanan bu başarısızlığın nedenleri, gerekçeleri elbette tartışılacaktır...

Bana soracak olursanız, bu başarısızlığın tek nedeni, olimpiyat kafilesine diktirilen o muhteşem kıyafetlerdi!

Daha açılış günü yaptıkları yürüyüşte göze geldiler!

O nazarla bırakın altın madalya kazanmayı sporcularımızın sakatlanmadan dönmeleri mucize!

Canları sağ olsun, önemli olan yarışmaktı...

Kıyafetlerimiz ve Milli atıcımız Yusuf Dikeç'in o duruşu bin altına bedeldi!

Yorumlar

Yazarın Diğer Yazıları

Tüm Yazılar